Válassz egyedi férfi fehérneműt!

2019.11.21.

Egyedi és különleges élményre lelhetünk néhány érdekes férfi fehérnemű által, ha éppen valami izgalmasat keresünk a hétköznapi szürkeség ellen. Bemutatjuk, hogy mivel lehet feldobni egy kicsit a mindennapos együttléteket!

Szexi, mókás vagy éppen “tuti nem”

 

Egy fehérnemű nem kötelező, hogy izgató legyen, hacsak nem egy intim együttlétre készülünk, mert akkor igen fontos eleme a csábításnak. Nincs ez másként a férfi fehérneműkkel sem. Nagyon feldobhatja a megszokott együtlétet egy izgalmas férfi tanga vagy éppen egy csupa necc alsónadrág az Erotikaszigettől. Bőven akadnak, akik szerint ez egy nagyon izgató tartozéka annak, hogy egy kis hancúrra csábítsák a társukat, míg mások idegenkednek tőle, hiszen a tanga a nők privilégiuma. Ettől függetlenül sokan belemennek a társuk kedvéért, hiszen a hölgyek is rengeteg mindent bevállalnak a szeretett férfiért.

 

Megtalálhatunk köztük vicces és szexi darabokat, így akár a közelgő mikulásra is meglephetjük kedvesünket egy piros-fehér ajándékként becsomagolt darabbal.

 

Ha pedig kedvesed várnád haza egy szál mikulástangában vagy épp egy cukortangában, hidd el, biztosan díjazná a figyelmességed! Sőt, ha még egy Showmaster darabot vetnél be, garantált a siker!

 

Chippendale show vagy bulis ajándék?

 

A chippendale show-k szinte kötelező tartozéka a szexi férfi fehérnemű, ami nagyon lázba tudja hozni a közönséget, főleg, ha mindez egy kidolgozott testű pasin feszül.

 

Lánybúcsúra készültök? Mindenképp szerepeljen benne egy vetkőzős pasi, aki garantáltan zavarba hozza a menyasszonyt, ahogy egy szál tangában lejt előtte! Garantált a forró hangulat!

 

A legénybúcsúk kötelező eleme a vicces ajándék, ami lehet akár egy felfújható állat vagy éppen guminő is. Sőt, ha igazán tréfás kedvű a banda, akkor egy nyuszifejes tanga vagy épp egy elefántormányos darab biztos nagy derültséget okoz! Kár lenne kihagyni megnézni a vőlegény arcát, amikor meglátja az új otthoni viseletét.

 

Természetesen vannak teljesen átlagosnak tűnő darabok is a szexhopok kínálatában, csakúgy, mint az Erotikaszigetnél is, de nem szabad bedőlni, mert ezek mindegyike valami huncutságot tartogat. Az egyiknek lecsatolható az eleje, így könnyedén lekerülhet a játék hevében, míg egy másik átlagosnak tetsző darab egy szexi felszolgáló szett része. Mindegyik izgalmas és sok kalandot tartogató szexi fehérnemű, hiszen a női fantázia is határtalan.

 

Ugye, hogy mennyi érdekes és izgató lehetőséget rejt magában egy férfi fehérnemű? Ne habozz beszerezni egyet magadnak vagy párodnak, hiszen biztosan egy izgalmas és gyönyörteli utazás vár rátok az érzékek birodalmába!

 

(x)

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!