Kém eszközök apró Minyonoknak!

2019.10.14.

Odavan gyermeke Gru barátaiért, az apró, sárga lényekért? Igazi gyűjteménye van a Minions figurákból? Esetleg sokszor “belgázik” is az apró lurkó, miközben játszik velük?

Ha már hivatalossá vált a “Minyon” nyelv, akkor ideje őt is “Minyonná avatni”, így kalandjaihoz megfelelő felszerelésekre lesz szüksége.

 

Lássuk, melyek azok az alapvető dolgok, amiket jó, ha minden apró minyon a készletében tud majd.

 

Apró + éhes = mérges

A kis szereplők talán éhesen a legagresszívabbak, ezért mielőtt hozzálátna gyermeke az elmélyült szerepjátékhoz, nem árt finom falatokkal meglepni őt. Ehhez pontosan ideális egy Minions szett. Például megajándékozhatja Agnes és Fluffy unikornis díszítésű, műanyag szívószálas pohárral, mély- és lapos tányérral, szendvicsdobozzal is.

 

A morcosan ráncolt kis homlokok eltüntetéséhez ideális lehet még egy igazi Gru 3 mélytányér, lapostányér, sportpohár vagy egy Minions kulacs és egy komplett étkészlet is a bevetés előtt. A lényeg, hogy töltsük meg a pocakokat, hiszen éhesen nem lehet kémstratégiát tervezni! Talán ezúttal élvezetesebb lesz az evés is, és a spenótot is rá tudja beszélni!

 

Tervezési fázis

Az akció előtt általában megtervezik a mozzanatokat. Ha gyermeke is kedveli a minyon tervek szövögetését, akkor szüksége lesz némi löketre a sikeres szerepjáték érdekében. Egy mindenes Minions kistáska elbír megannyi ötletet, de például egy Bukfencező Minyonok társasjáték is segíthet átélnie a kalandot az igazi játék megkezdése előtt.

 

Haladó kémeknek

Ha a gyermeke már a haladó kém Minions kategóriába tartozik, érdemes végiggondolni, mely vívmányok lennének hasznára. A legnagyobb kalandok közepette jól jöhet egy Minions 3D LED fali lámpa, a biztos megvilágítás érdekében, ugyanakkor a Minions játék varrókészletek szintén megmenthetik gyerkőcét egy-egy húzós helyzettől.

 

Miért éppen a Minions?

Kevés mese olyan szórakoztató, mint a Minions. A gyerekek rajonganak érte, mert vicces, szórakoztató és érdekes. Központi témája a leleményesség, valamint a kreativitás és a bájos esetlenség. Egy világot mutat be, ahol a furcsa kis lények óriási értékkel rendelkeznek. Egy világot, ahol a tökéletlen a tökéletes, és éppen ezért olyan szerethető a történet. Egyértelmű, ha olyan témájú játékot vásárolunk a kicsiknek, amelyet igazán szeretnek, akkor boldogságuk határtalan lesz. A szerepjátékokban csak megerősödhet személyiségük, kifejezőképességük és kreativitásuk.

 

Lepje meg gyermekét a Szoti játékbolt bohókás Minions termékeivel, hogy láthassa önfeledt mosolyát ragyogni arcán!

 

(x)

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!